Shop

O bojama

Staklo je specifičan materijal na kojemu boje djeluju drugačije u određenim okolnostima. Boja može djelovati drugačije ukoliko je osvjetljena toplim ili hladnim svijetlom, okružena tamnom ili svijetlom okolinom, ovisno o bojama koje joj se nalaze u neposrednoj blizini, njezinoj pokrivnosti ili transparentnosti i sl. Reprodukcija boje stakla u raznim medijima - od elektronskih do tiskanih, također je vrlo zahtjevno, upravo zbog svih tih različitih utjecaja i osobnih dojmova.

Kako bismo vam olakšali nedoumice vezane za boje proizvoda, pripremili smo vam ovu stranicu na kojoj možete usporediti boje koje smo radi lakšeg korištenja, koristili za prikaze i nazive u web shopu, te njihove industrijske nazive, te fotografije dijelova predmeta obojanih tim bojama.

Ukoliko biste dobili proizvod kupljen putem našeg web shopa koji bi bio značajno različit od onoga prikazanog na fotografiji, uvažiti ćemo vašu primjedbu i zamjeniti ga.

Novosti ˆ
navigation.Zatvori

Pikolo – nogometni turnir

Pikolo – nogometni turnir mlađih sportskih skupina - prstića i limača

Veliki turnir malih, ali srčanih nogometaša

Organizatori su Nogometna škola Vrbovec i skupina roditelja entuzijasta.

Dobrodošli

Kao odrasle osobe nekad zaboravimo osnove: stvarati, zabavljati se, uživati u životu bez previše ozbiljnosti. Bilo je vrijeme prisjetiti se toga i zato je nastao Hilaris Art. To nije samo posao, to je način življenja. Prevladavanje strahova, suočavanje sa svijetom i sobom, kroz stvaranje.

Ovaj blog će biti početna stranica gdje će biti objavljene sve novosti koje se tiču staklenih kreacija i naravno naše osobne ideje i sl. 

Dobrodošli na našu novu internet stranicu. Uživajte!