O nama

Iako nas je obrazovanje vodilo u neke uobičajene životne priče, nismo se uspjeli odvojiti od potrebe za kreativnim stvaralaštvom.

Ljubav prema stvaranju bila je misao vodilja za otvaranje hobby-art trgovine& poklon galerije TRATINČICA. Ona nam je pružila osebujan prostor u kojem smo mogli u potpunosti uživati u kreativnoj slobodi.

U stalnoj želji za usavršavanjem i usvajanjem novih vještina, dragocjen izvor inspiracije pronašli smo u tehnici fuzije stakla. Tako je nastao lagodan i bezbrižan - HILARIS art - čarobna radionica stakla u kojoj toplinskom i kolorističkom obradom sjedinjujemo različite elemente u originalnu, skladnu cjelinu.

O fuziji stakla

Fuzija je tehnika termičke obrade prilikom koje se više komada stakla termičkom obradom stapa u jedno.
Na taj način nastaje unikatan predmet - jedinstven i neponovljiv.
Ovaj nepredvidljiv oblik umjetničkog izričaja budi u nama novu energiju, svježe ideje te nam pruža veliku radost. Nadamo se da će i vama.

Novosti ˆ
navigation.Zatvori

Pikolo – nogometni turnir

Pikolo – nogometni turnir mlađih sportskih skupina - prstića i limača

Veliki turnir malih, ali srčanih nogometaša

Organizatori su Nogometna škola Vrbovec i skupina roditelja entuzijasta.

Dobrodošli

Kao odrasle osobe nekad zaboravimo osnove: stvarati, zabavljati se, uživati u životu bez previše ozbiljnosti. Bilo je vrijeme prisjetiti se toga i zato je nastao Hilaris Art. To nije samo posao, to je način življenja. Prevladavanje strahova, suočavanje sa svijetom i sobom, kroz stvaranje.

Ovaj blog će biti početna stranica gdje će biti objavljene sve novosti koje se tiču staklenih kreacija i naravno naše osobne ideje i sl. 

Dobrodošli na našu novu internet stranicu. Uživajte!